ESPAÑOLCATALÀENGLISH  
BUSCADOR
Video COSMO-SkyMed
14 LOVE PLANET EARTH
Aplicacions COSMO-SkyMed

NOTICIAS

2016. Els equips de Telespazio i Syntelix a Navalia 2016


Puerto de Barcelona

Vigo Juny 2016. Telespazio Ibérica i Syntelix han desenvolupat un innovador catàleg de productes destinat a l’ industria pesquera, basat en la connectivitat marítima global en la banda Ku de Telespazio. Aquestes solucions han estat presentades a Navalia, una de les exposicions internacionals més rellevants de l’ industria naval a Europa.

Telespazio i Syntelix, proveïdors amb base a Espanya de solucions per a comunicacions satèl·lit , especialitzades en SATCOM marítim mitjançant el seu producte USAIL®, han presentat les seves solucions innovadores per a l’ industria pesquera off-shore, un dels nínxols m&e...

2016. INFOESPACIAL: L’ activitat espacial al servei de l’ usuari.


Telespazio Ibérica va participar com a firma invitada a la publicació infoespacial.es  (http://www.infoespacial.com/ie/2016/03/29/opinion-actividad-espacial-servicio-usuario.php). L’ article fou escrit per el Sr. Torcuato Batagglia, Director Comercial de la companyia, amb més de 25 anys d’ experiència al sector. L’article va tractar el rol fonamental d’ Espanya en temes de l’ espai i el desafiament que significa la promoció i us dels serveis espacials.

...

2016. Estudi d’assentament del terreny al Port de Barcelona amb imatges de COSMO-SkyMed.


Puerto de Barcelona

Telespazio Ibérica ha realitzat per ENAGAS un estudi de l’assentament del terreny guanyat al mar al Moll de l’Energia del Port de Barcelona mitjançant la tècnica PSP-IFSAR aplicada a imatges SAR (Synthetic Aperture Radar) obtingudes de la constel·lació COSMO-SkyMed.

L’estudi, realitzat amb imatges d’un període que va de 2011 a 2014, ha permès identificar un dens núvol de punts i el seu desplaçament individual amb precisió subcentimètrica.

...

2015. Col·laboració de Thales Alenia Space i Telespazio amb l´ Agencia Boliviana Espacial (ABE)


A finals d’ octubre de 2015 s’ ha firmat un primer contracte de col·laboració entre les empreses Thales Alenia Space i Telespazio (ambdues conformen la Space Alliance) i l´ ABE (Agencia Boliviana Espacial) per a l’ elaboració i posada en funcionament de un “Open Geo Lab” a les instal·lacions del ABE a La Paz i a l’ estació terrena d’ Amachuma – El Alto.
El “Open Geo Lab” (OGL) es un framework dirigit a investigadors i desenvolupadors de software per entendre, provar i implementar components up-to-date o noves aplicacions científiques que es poden alhor...

2015. Participació de Telespazio a les jornades sobre UAV a Galicia


Telespazio Ibérica ha participat a les “Xornadas sectoriais sobre os uso dos UAV no ámbito agroforestal” que es varen realitzar el passat dilluns 23 de novembre de 2015 a Santiago de Compostela. Aquestes jornades van ser organitzades per GAIN (Axencia Galega de Innovación), l’ IET (Instituto de Estudios del Territorio) i l’ empresa CartoGalicia dins el marc del programa “CIVIL UAVs INICIATIVE” que promociona la Xunta de Galicia.

En aquesta ocasió Telespazio va presentar a través dels col·l...

2015. Comunicacions d’ Emergència per a ENRESA


Central Nuclear José Cabrera (Zorita) - Enresa. Font: www.enresa.es

Telespazio Ibérica ha desplegat una nova xarxa satèl·lit per a les comunicacions d’ Emergència d’ ENRESA, entitat pública responsable de la gestió de tots els residus radioactius que es generen a Espanya.

La xarxa està formada per més de 40 terminals fixes i mòbils de satèl·lit, suportant serveis de veu i de dades, que garanteixen les comunicacions als usuaris d’ Enresa desplegats per tot el país en bones condicions i amb independència de la rest...

Telespazio  |  Avís legal  |  Mapa Web  |  Contactar  |  Seguiu-nos
Copyright © 2017
Click to view the animation