ESPAÑOLCATALÀENGLISH  
BUSCADOR
 Notícies
 

2016. Els equips de Telespazio i Syntelix a Navalia 2016

14/07/2016

Puerto de Barcelona

Vigo Juny 2016. Telespazio Ibérica i Syntelix han desenvolupat un innovador catàleg de productes destinat a l’ industria pesquera, basat en la connectivitat marítima global en la banda Ku de Telespazio. Aquestes solucions han estat presentades a Navalia, una de les exposicions internacionals més rellevants de l’ industria naval a Europa.

Telespazio i Syntelix, proveïdors amb base a Espanya de solucions per a comunicacions satèl·lit , especialitzades en SATCOM marítim mitjançant el seu producte USAIL®, han presentat les seves solucions innovadores per a l’ industria pesquera off-shore, un dels nínxols més dinàmics i amb major creixement dins el mercat marítim vertical.

Ambdues companyies han establert una aliança estratègica per a desenvolupar conjuntament una oferta avantguardista end-to-end basada en una xarxa de comunicacions de banda Ku global, combinant les darreres innovacions en veu, vídeo, suport a les tripulacions i gestió de flotes. Telespazio i Syntelix han aprofitat les seves sinergies relatives al seu perfil complementari, l’ experiència en l’ industria i els recursos tècnics de cada empresa per a crear una solució global de comunicacions per satèl·lit rentable, segura i fiable, orientada al mercat pesquer.

La xarxa de centres espacials de Telespazio, entre els que es troba el de Fucino (Itàlia), el major Teleport de serveis comercials del món, amb més de 170 antenes i interconnectat amb els principals punts d’ accés de fibra òptica a Europa (PoP), aporta una plataforma de darrera generació que permet una cobertura amplíssima per a les industries pesqueres, en particular allà a on els proveïdors tradicionals no arriben.

L’ oferta, ja implantada en algunes flotes importants des de fa un any, ha tingut una excel·lent recepció i la demanda per a 2016 i 2017 es significativa.

Telespazio  |  Avís legal  |  Mapa Web  |  Contactar  |  Seguiu-nos
Copyright © 2017