ESPAÑOLCATALÀENGLISH  
BUSCADOR
MiniUAV

Serveis de Monitorització i Dades amb MiniUAV

Apostem per la simplicitat

En TELESPAZIO IBÉRICA volem oferir-li un servei específic per al control de recursos naturals, infraestructures, com suport a emergències i per realitzar cartografia de zones petites: els Serveis MiniUAV.
Els Serveis de Monitorització i Dades amb MiniUAV són prestats mitjançant vehícles que volen sense pilot i són operats mitjançant un sistema de control remot terrestre. Els Serveis MiniUAV que li ofereix Telespazio Ibérica són uns serveis "clau en mà" per al monitoratge del territori i per a l'obtenció d'informació georreferenciada. A més cobrixen el cicle complet des de la captació de dades en zones localitzades, la seva georreferenciació (localització geogràfica sobre un mapa) i el posterior processat o integració en Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG) 2D i 3D, existents o creats expressament.

Els Serveis MiniUAV li permetran controlar àrees petites o zones lineals (fluvials, vials, costes, etc.) des de l'aire i obtenir imatges i vídeos amb un gran nivell de detall (escala 1:100 on es pot arribar a distingir una fugida d'un oleoducte, un model d'un vehicle, les unitats en un cultiu, etc).


Telespazio  |  Avís legal  |  Mapa Web  |  Contactar  |  Seguiu-nos
Copyright © 2017